Rézvörös hajfesték

Rézvörös hajfesték

A rézvörös hajfesték egy lenyűgöző élénk árnyalat, amely gyakran hatalmas figyelmet vonz magára. Ez a szín a hajfestés révén érhető el, és a megfelelő ápolással hosszan megőrizhető. A rézvörös hajfesték ideális választás azoknak, akik egy különleges és merész megjelenést keresnek maguknak.

Egyik legfontosabb tulajdonsága a vibráló árnyalat, amely gyakran a napfényben csodálatosan ragyog. A rézvörös hajszín lehet enyhe, vagy élénk, attól függően, hogy milyen sötét alapú hajat festünk. Azoknak, akik már rézvörös hajszínnel rendelkeznek, gyakran előnyös, hogy fokozzák a szín élénkségét, és ehhez rendszeres hajfestékek használata javasolt.

A rézvörös hajfesték többféle árnyalatban érhető el, így lehetőség van választani a saját bőrtónushoz leginkább illő változatot. A különböző márkák révén megtalálhatók a tartós és kimosható festékek is, amelyek lehetővé teszik, hogy kísérletezzünk a színnel anélkül, hogy hosszú távra köteleznénk el magunkat.

Az ápolás kritikus szerepet játszik a rézvörös hajszín megőrzésében. A speciális samponok és balzsamok segíthetnek a szín hosszú élettartamának megőrzésében. A hőtől és környezeti ártalmaktól való védelem is fontos, hogy a haj egészségesen csillogó maradjon.

Palette krémhajfesték KI6 rézvörös

Ismerje meg a Palette Intensive Color Creme hajfestéket, amely hihetetlenül hosszantartó színeredményt nyújt az árnyalattól függetlenül. A különleges formula mélyen behatol a hajba, miközben az intenzív festékpigmenteket a haj szerkezetébe zárja, ezzel garantálva a lenyűgöző csillogást.

A gazdag, ápoló hajbalzsam keratin komplex-szel intenzív ápolást biztosít hajfestés után. Hajának további gondoskodást nyújt, ami erősebb, puhább hajat és lenyűgöző ragyogást eredményez. Mindezt pedig egy kényeztető virágillat kíséri.

Ez a festék kiválóan alkalmas nagy mennyiségű ősz hajra is. A doboz elején látható modell hajszíne az elérhető eredményt mutatja a bekeretezett természetes hajszín alapján.

Syoss 6-76 meleg rézvörös

A Meleg rézvörös 6-76 árnyalat rezes ragyogó színűvé varázsolja a hajat. Ez az árnyalat a középszőkéknek és a világosbarna hajszínűeknek ajánlott. A Syoss Oleo Intense tartós hajfesték olajjal van dúsítva, mely gazdag ápolást és egészséges kinézetű hajat biztosít.

Az olajjal dúsított, ammóniamentes recept két fő hatással rendelkezik:

  • Az olaj jelenléte a festékkeverékben elősegíti a mikropigmentek mélyebb behatolását a hajszálakba, így garantálva a ragyogó és egészséges megjelenésű hajat, valamint hosszan tartó színeredményt.
  • A hajbalzsam különlegesen gondoskodó formulája tartalmaz FAIR TRADE argánolajat, mely extra ápolást nyújt a hajnak.