Palette hajfesték szőke színskála

Palette hajfesték szőke színskála

A Schwarzkopf Palette hajfesték szőke színskála széles választékot kínál arra, hogy mindenki megtalálja a megfelelő tökéletes árnyalatot. A Palette márka híres a jó minőségű termékeiről, amelyek tartós színt eredményeznek. Ezenfelül pedig gyönyörű és fényes hajat biztosítanak. A Palette hajfestékek különböző kategóriákban kaphatók, így mindenki könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

A Palette hajfesték számos természetes szőke színt tartalmaz. Ezek a színek tökéletesek azoknak, akik szeretnék megőrizni a hajuk természetes megjelenését, továbbá némi frissítést szeretnének.

Amennyiben merészebb megjelenésre vágysz, a Palette divatos és élénk árnyalatokat is kínál a szőkéknek. Ezek különösen alkalmasak azoknak, akik szeretnék kiemelni egyéniségüket, továbbá egyedi stílust szeretnének teremteni maguknak.

A Palette hajfestékek többféle formában is elérhetők. Vannak tartós-, hosszan tartó-, valamint az intenzív ápoló és hidratáló hajfestékek. Ezek teszik lehetővé számodra, hogy a hajfestés során is tudj gondoskodni a hajad hidratáltságáról.

Tökéletes fedés és ragyogás

A Palette szőke hajfestékek kiváló minőségű formulái garantálják a tökéletes fedést és a haj ragyogó fényét. Az innovatív összetevők a fejlett technológiával ötvözve a festék mélyen behatol a hajszálakba, így a szín egyenletes és tartós lesz. A kiegyensúlyozott keverék lehetővé teszi, hogy elkerüljük a színhibákat, ugyanakkor élvezzük a professzionális eredményt.

A Palette szőke hajfesték kínálata szinte végtelen lehetőséget kínál az árnyalatok terén. Akár egy hűvös, hamvas szőke, vagy egy melegebb, aranyszőke árnyalatot keres, a paletta minden igényt kielégít. Az egyes színek közötti átmenetek gondosan kidolgozottak, így bárki könnyen megtalálja az arcformájához és bőrtónusához leginkább illő színt.

Schwarzkopf Palette hajfesték szőke színskála

  • Ultra hamvasszőke A10 / 10-2
  • Platinaszőke C8
  • Ezüstszőke C9 / 9.5-1
  • Sarki ezüstszőke C10 / 10-1
  • Szuper platinaszőke CI12
  • Rózsaszőke CV12
  • Ultra világosszőke E20

palette szőke hajfestékek