Melyik a legjobb ammóniamentes hajfesték

Melyik a legjobb ammóniamentes hajfesték

Ismered azt a különleges illatot, amelyet azonnal észreveszel, amikor belépsz egy fodrászszalonba? Ez az ammónia, a festékekben használt színtelen vegyszer. Ez az anyag megégetheti a szemed, az orrod, a torkod, és akár még a hajad is megsütheti. Az ammónia segít a hajnak elfogadni az állandó színt, és támogatja a halványítási folyamatot – de valóban szükséges? Talán nem. Az elmúlt évtizedben izgalmas fejlesztések történtek a hajfesték-iparban, beleértve néhány kiemelkedő ammóniamentes formulát. Nem csak, hogy ugyanolyan jól működnek, mint a keményebb változat, de általában az ammóniamentes márkák figyelembe veszik az összetevők minőségét és a környezetre gyakorolt ​​hatásukat. Lássuk melyik a legjobb ammóniamentes hajfesték napjainkban.

Revlon Colorsilk Beautiful Color tartós hajfesték

Az otthoni színezéshez számíthat a Revlon Colorsilk-re. A hajfestést anélkül tudja elvégezni, hogy károsítaná a hajadat. Ez a tartós ammóniamentes hajfesték számtalan árnyalatban kapható, az éles kék-feketétől és a gazdag barnától az élénkvörösig és az ultrakönnyű platinaszőkeig. A szalon szakértői által kifejlesztett termék többet tesz, mint lenyűgöző pigmentet és többdimenziós színt. A tápláló formula selyem aminosavakkal és keratinnal van átitatva. Az utóbbi a hajat alkotó esszenciális fehérje, míg az előbbi a fehérje létrehozását segítő építőelem. Mindkettő együtt dolgozik, hogy hosszan tartó fényt, egészséges megjelenést és erősebb, egészségesebb hajat hozzon létre. A melyik a legjobb ammóniamentes hajfesték kérdésre talán ez a márka a helyes válasz.

Garnier Olia Olaj tartós hajfesték

A Garnier Olia készlet nem túl drága a maga 1800 Ft körüli árával, de a hajfestés után gyönyörűnek fogod érezni magadat. A cseppmentes formula 60 százalékban természetes eredetű olajokból készül, hogy ragyogóan fényes felületet biztosítson a rettegett ammónia szag nélkül. Gondolj a növényi alapú olajokra, például a napraforgó-, kaméla- és réti habmagolajra, amelyek közül sok megtalálható a mellékelt színezés utáni kondicionálóban is, így minden lépésnél extra táplálást és hidratálást biztosít a hajnak.

Clairol Natural Instincts ammóniamentes hajfesték

1998-as bevezetése óta a Clairol Natural Instincts az ammóniamentes hajfestékek drogériáinak alappillére. 80 százalékban természetes eredetű összetevőkből készül, beleértve az olyan erős hidratáló krémeket, mint a kókusz és az aloe. A gyengéd kondicionáló formula gyönyörű színt rak le, amely akár 28 hajmosáson át is kitart, és rendkívül könnyen használható. Nincs más dolgod, mint összekeverni a színt a mellékelt flakonban található aktivátorral és felvinni.

Madison Reed Radiant hajfesték készlet

Szeretjük a Madison Reed Radiant Hair Color Kit termékét is, amely olyan tápláló összetevőket tartalmaz, mint a keratin, ginzeng gyökér kivonat és argánolaj. A legjobb az egészben, hogy 37 árnyalatban kapható. Azt is nagyra értékeljük, hogy nem csak a színt, hanem minden más lehetséges kiegészítőt és kiegészítőt is tartalmaz, amelyre szüksége lehet, beleértve a tisztítókendőt, védőkrémet, sőt még egy színvédő sampont és balzsamot is.

Manic Panic félig tartós hajszínező krém

Ez a doboz egy kultikusan kedvelt krémet tartalmaz, amely kondicionálja a hajadat, és feltűnő árnyalatot hagy maga után. Nem biztos benne, hogy az élénk szín a kedvenced? Semmi gond – négy-hat héten belül elmúlik. Nagyra értékeljük azt is, hogy tégelyben készen áll, nem kell keverni, és az ammónia-mentessége mellett PPD és peroxidmentes is.

Végső ítélet

A legjobb ammóniamentes hajfesték egyértelműen a Revlon Colorsilk Beautiful Color Permanent Hair Color. Szeretjük, hogy sokféle árnyalatban kapható, és úgy lett kialakítva, hogy táplálja a haját. Ha azonban félig állandó opciót szeretnél, válaszd a Clairol Advanced Grey Solutions-t.

Mire figyelj ammóniamentes hajfesték vásárlásakor

Összetevők listája

Nem minden hajfestéknél szerepel, hogy ammóniamentes a nevében, a csomagolásban vagy a termékleírásban. Bizonyos esetekben lehet, hogy rajtad múlik az összetevők ellenőrzése. Az ammónia általában ammónium-perszulfátként vagy ammónium-hidroxidként szerepel az összetevők listáján, ezért kerüld, az ezeket a vegyi anyagokat tartalmazó termékeket.

Tápláló összetevők

A melyik a legjobb ammóniamentes hajfestékek kérdés nem túl egyszerű, mert egyes termékek nemcsak színezik a hajat, hanem puhábbá, fényesebbé és kezelhetőbbé is teszik. Keress olyan tápláló és erősítő összetevőket, mint az argánolaj, keratin, sheavaj, avokádóolaj, napraforgóolaj, kakaóvaj, zabtej, lenmag, szójafehérje, selyemfehérje és más aminosavak.