Legjobb kimosható hajfesték

Legjobb kimosható hajfesték

Az ideiglenes hajfestéssel való kísérletezés kétféleképpen történhet. Ha nem használsz minőségi festéket, vagy nem fedi be megfelelően a bőrödet, akkor ez egy igazi üdítő pillanat lehet. Másrészt az eredmény lehet élénk, szórakoztató, vagy tökéletes módja annak, hogy néhány ősz árnyalatot fedj le tartós hajfestés nélkül. Akárhogy is, ha ideiglenes hajszínezésen gondolkozol, még a stylistok is szívesen dolgoznak vele. Az ideiglenes hajfestés nagyszerű módja annak, hogy valami újat kipróbáljunk nagy elkötelezettség nélkül. Lássuk melyik most a legjobb kimosható hajfesték.

Shades EQ Color Gloss

Ami az ideiglenes hajszíneket illeti, a hírességek stylistok határozottan a Redken fényesre esküsznek. A stylistok a szalonban is használják őket, így tudod, hogy minőségi. Ez egy félig permanens fényes, amely többféle árnyalatban kapható, és teljes mértékben ammóniamentes hajfesték. Használhatod színjavítóként, fényfokozóként vagy allover színként.

Gloss+ félig tartós hajfesték és mély kondicionáló

Ez a félig tartós hajszín egy mély kondicionáló alapba van zárva, amely puhává, fényessé és egészségessé teszi a hajat. Minden hajtípusra működik, és még a meglévő tartós színre is védelmet nyújt.

Jó Dye Young

A Hayley Williams ultramenő hajfesték-márkája, a Good Dye Young meleg, élénk árnyalatokat kínál krémes, félig permanens formulában. Már önmagában is rajongok ezért a tüzes narancssárga színért, de azt is meg kell jegyezni, hogy a színek úgy vannak kialakítva, hogy jól keveredjenek egymással, így valóban egyedi megjelenést hozhatsz létre. Ez is körülbelül négy-hat hétig tart.

Christophe Robin Ideiglenes színes gél

Ez az ideiglenes színező gél természetes összetevőket tartalmaz, hogy segítsen elfedni a szürke árnyalatokat azáltal, hogy beleolvad az alap hajszínbe anélkül, hogy irritálná a fejbőrt. Öt-hét mosás alatt egyenletesen kimosódik, és kiváló választás azok számára, akik nem akarják elkötelezni magukat a hosszú távú színezés mellett.

Kristin Ess – Rose Gold ideiglenes árnyalat

A Kristin Ess ezt az akvarell kezelést elővilágosított vagy kiemelt szőke hajra kínálja. Azonnali, rózsás színpírt ad, amelyet zuhany közben használhatunk nedves hajon vagy száraz hajon az intenzívebb szín érdekében.

Fade Fresh – Hajfesték-lerakó sampon és balzsam

Ez a félig tartós, színleválasztó sampon és balzsam készlet kiválóan használható színezések között, vagy szórakoztató ideiglenes színezési munkához ünnepekkor, mivel világosabb árnyalatokban is kapható. Mindkettő BondHeal szabadalmaztatott technológiát tartalmaz, amely belülről kifelé segít újjáépíteni a haj kötését. Segít megerősíteni a tincseket és csökkenti a töredezést, gyógyítva a szőkítő és más hajszínek durva hatásait.