Hideg barna hajfesték

Hideg barna hajfesték

Lenyűgöző hideg barna hajfesték variációkat mutatunk be. Ha a hajszínekről kerül szó, a barna haj egyszerű és egyben klasszikus lehet, de nem szükséges unalmasnak lennie. Találd meg a hajadhoz legjobb hajfestési technikát, de ami még fontosabb, a bőrtónusodnak megfelelő barna hajszín megtalálása. Most a barna hajszín 25 árnyalatát osztjuk meg hideg, meleg és semleges variációkkal, amelyek többféle bőrtónushoz illeszkednek.

A szuper hideg barna hajfesték

Ha szoktál ezüst ékszereket hordani, vagy az ereid esetleg kékes tónusúak, akkor valószínűleg hideg tónusú bőrrel rendelkezel, ami különösen lenyűgözően hat a hideg hajszínekkel párosítva. Ha egy gyönyörű barna hajszínre vágysz, válassz az alábbi hideg tónusú árnyalatok közül.

Közepes hamvasbarna

Tökéletes azok számára, akik a szürke megjelenését szeretnék elrejteni, mivel a közepes hamvasbarna haj hideg, hamvas tónusú. Érdemes kipróbálni otthon a L’Oréal Paris Superior Preference Fade-Defying Shine tartós hideg barna hajfesték Hi-Lift Ash Brown változatát.

Hamu csokoládébarna

A fenti árnyalathoz nagyon hasonló, de mélyebb barna alappal rendelkezik ez a gazdag barna árnyalat, mely egy kis füstszürke árnyalattal van átitatva. Így ultrahűvös aláfestést biztosít a hajnak. Ha bőröd hideg tónusú, akkor ez a hideg barna hajfesték nagyszerűen illeszkedik az arcbőrödhöz.

Hűvös sötétbarna

Tekintsd ezt az árnyalatot, mint a legsötétebb barnát, a leghalványabb kék felhanggal. Ez pedig véletlenül tökéletesen passzol a hideg bőrtónushoz. A gazdag tónus nagyon feltűnő kontrasztot nyújt a sápadt bőrrel szemben. Színezd meg a tincseidet a L’Oréal Paris Superior Preference Fade-Defying Shine tartós hajfestékkel a legsötétebb hideg barna színben, hogy elérd ezt a tökéletes megjelenést.

Espresso

Ez a kávé színű árnyalat ugyanolyan finom és sötét, mint a reggeli csésze espresso. Ez a hideg árnyalat gyönyörű pár alkot a sötét bőrtónusokkal és szemszínekkel. Használhatod a L’Oréal Superior Preference Fade-Defying Shine tartós hajfestéket hideg sötétbarna színben, hogy megkapd a kívánt gazdag sötétbarna árnyalatot.

Gombabarna

Egy másik lenyűgöző és pont éppne trendi barna árnyalat, amelyet érdemes kipróbálni. Ez a gombabarna haj, mely hajszíntrend egy félig hamvas barna árnyalat. A sokak által kedvelt portobello gombára emlékeztet. Saját gombaszínű hajat készíthet a L’Oréal Paris Excellence krém sötét hamubarna színének használatával.

Világos hamvasbarna

A világos hamuszürke egy olyan hamvas árnyalat, amely tökéletes azoknak, akik ragaszkodnak a barna hajkoronát, de szeretik a szőke haj könnyedségét is. Ez a hajszín az ősz haj és hajszálak elfedésében is segít hamvas felhangja miatt. A L’Oréal Superior Preference Fade-Defying Shine hajfesték világos hamvasbarnában megkapod a kívánt színt, és selymessé és fényessé varázsolja a hajad anélkül, hogy szalonba kellene menned.

Szilvabarna

Ez a gazdag és hideg szín a csokoládébarna haj, továbbá a szilva színű tincsek hibridje. Csak egy csipetnyi szilva lilával, mely a tökéletes árnyalat. Ezt kipróbálhatod, ha azt fontolgatod, hogy hajszíneddel kilépsz a dobozból.

A legjobb meleg barna hajszínek

Valószínűleg sejtheted, hogy mit fogunk elmondani: a meleg árnyalatok a legjobban meleg bőrtónusokkal párosulnak. Nem vagy biztos benne, hogy ez a te bőrének a besorolása? Fordítsd meg a csuklódat – ha zöldes ereket látsz (vagy ha úgy találod, hogy az arany ékszerek állnak a legjobban rajtad), ebben a részben megtalálhatod a tökéletes barna hajszínt.

Butterscotch

A legjob édes csemege az áhított barna hajszín. Ez a világosbarna hajszín szőke örvénylő dimenzióval pompásan néz ki meleg, közepes és mély bőrtónusokkal párosítva. Szerezd meg a megjelenést a L’Oréal Féria segítségével Brown belvárosában.

Bronzbarna

A fémes haj még mindig nagyszerű pillanatokat él meg, és az olyan színekkel, mint a bronzbarna és a rózsa arany teljesen megértjük, hogy ez a tendencia miért tart ki. A bronzbarna intenzív fényével az ideális árnyalat ahhoz, hogy a barna színek nem unalmasak, és némi fényességet kölcsönöznek a megjelenésednek. Szerezd meg a megjelenést a L’Oréal Paris Féria bronzbarna színével.

Világos aranybarna

Ha szereted a tengerparti szőkék tökéletes megjelenését, de nem tudsz megválni barna hajadtól, egyszerűen változtasd meg ezzel a meleg barna hajszínnel. Eközben megőrzöd barna alapját, de az arany leghalványabb árnyalatai is napsütötte megjelenést kölcsönöznek számodra – még akkor is, ha nem tervezed a közeljövőben a strandlátogatást. Próbáld ki a világos aranybarna Fériával.

Karamellbarna

Ha a dimenziós színekre vágysz, akkor a karamellbarna lesz a számodra megfelelő árnyalat. A szín sötét hamubarna alappal büszkélkedik, amelyet közepes és világosbarna árnyalatokkal dobnak fel. Az eredmény egy olyan hajszín lesz, amely felveszi a versenyt egy ízletes karamellbarnával. Próbáld ki ezt a megjelenést a világosbarna Fériával.

Gesztenyebarna

Ez a pirítós árnyalat állandóan a kandalló melletti melegedésre emlékeztet. Gondolj egy gazdag, közepes barna színre, mely arany árnyalattal van ellátva. Ideális barna szín a frizurád megváltoztatásához télen. Használd a Superior Fade-Defying Shine hajfestéket közepes gesztenyebarna színben a parádés megjelenés eléréséhez.

Chilis csokoládé

Ez a barna hajszín a tökéletes árnyalat azoknak, akik finoman szeretnének változtatni barna hajukon. Barna alappal büszkélkedhetsz, természetes hatású vörös kiemeléssel. Mivel a balayage egy nagyon bonyolult technika, a legjobb, ha szakemberre bízod.

Mahagóni barna

Ha nem tudsz dönteni a vörös és a barna haj között, a mahagónibarna haj tökéletes választás a számodra. Ez a barna árnyalat pont megfelelő mennyiségű vörös árnyalattal rendelkezik, hogy anélkül elégítse ki vágyait, hogy teljesen vörössé válna. Hozd létre a tökéletesen dús, vörösesbarna hajszínedet a Superior Fade-Defying Shine hajfestékkel, sötét mahagónibarna színben. Ennek a barna árnyalatnak nagy rajongótábora van az 50 év felettieknél is.

Aranybarna

Az aranybarna hajad megadja azokat az aranyozott árnyalatokat, amelyekre mindig is vágytál anélkül, hogy feláldoznád barna alapját. Ez egy nagyszerű első lépés azoknak, akik könnyedebbé szeretnének válni. Próbálkozz saját aranybarna megjelenéssel a L’Oréal Paris Fériával, világos aranybarna hajszínben.

Fahéjbarna

Ez a meleg gesztenyebarna árnyalat az egyik legtökéletesebb, amely feldobja megjelenésed – ahogy a neve is sugallja. Gondolj a barnára a narancs és a vörös árnyalataival. Próbáljd ki ezt a hajszínt a Superior Fade-Defying Shine hajfestékkel, világos gesztenyebarna színben.

Ezek a festékek mind tökéletes minőségűek, de azért nem árt tisztában lenni a hasfestékek káros hatásaival sem. Mint mindenben, itt is követni kell a mértékletesség elvét.