Barna árnyalatok barna haj

Barna árnyalatok barna haj

Amikor a hajszíned megváltoztatásán gondolkozol, lehet hogy figyelmen kívül hagyod a klasszikus barna hajszín ötleteket a platinaszőke vagy a tűzoltó-vörös mellett, de tényleg adj még egy esélyt a barnának. A barna árnyalatok barna haj tekintetében nem unalmasak és idejétmúltak.

Hála annak, aki úgy döntött, hogy a szőkék „jobban érezzék magukat”, amiről mindannyian tudjuk, hogy ez nem feltétlenül igaz, a barna hajra gyakran rákerül az „unalmas” jelző. Ez nem is állhat távolabb az igazságtól: a barna az egyik legsokoldalúbb árnyalat. A hangszíntől függően előkelőnek, vagánynak vagy titokzatosnak tűnhet – csak a számodra legmegfelelőbb megjelenést kell megtalálnod.

A bőrtónusodhoz legjobban illő barna hajszín megtalálása

A bőrtónusához legjobban illő barna árnyalat kiválasztása több tényezőtől függ. Sok minden azon múlik, hogy megtaláld a bőröd tónusát. Általában azok az emberek, akiknek meleg a bőrük, a meleg barna árnyalatokkal néznek ki a legjobban, mint például a karamell vagy a gesztenye. A meleg felhang általában sárga, barack és/vagy aranyszínű. A hideg felhanggal rendelkezők, mint például a rózsaszín vagy a kék, hajlamosak a hidegebb barna árnyalatokhoz, mint például a hamvasbarna vagy az eszpresszó.

Az árnyalat kiválasztásakor fontos figyelembe venni a szemszínt és a természetes hajszínt. Személyre szabott tanácsért a legjobb, ha egy profi fodrász, aki felméri bőrtónusod, és segít kiválasztani a leghízelgőbb barna árnyalatot.

A barna haj ápolása

A barna hajszín fenntartása a megfelelő hajápoló termékek használatával kezdődik. Válassz kifejezetten barna hajra kifejlesztett samponokat és balzsamokat, hogy a szín élénk és fényes maradjon. A hajmosásokat pedig korlátozd két alkalomra hetente, hogy megakadályozd a haj kiszáradását.

Érdemes szulfátmentes termékeket használni olyan összetevőkkel, mint a keratin és a színvédő anyagok. Fontold meg, hogy hetente egyszer használj színleválasztó sampont vagy balzsamot, hogy felfrissítsd és javítsd barna árnyalatodat. Ezek a termékek segíthetnek megakadályozni a szín fakulását és megőrizni a hajszín mélységét.

Hetente használj mélykondicionáló hajmaszkot, valamint óvd a hajadat a hő okozta károsodástól, rendszeres hővédő használatával és korlátozd a hőformázást.

Barna árnyalatok barna haj variációk

Most, hogy színszakértő vagy, görgesd tovább a barnák számára készült legjobb barna hajszín ötleteket a stylistok szerint.

Klassz barna

A hűvös barna haj divatos és sikkes lehetőség azok számára, akik sötétíteni szeretnék tincseiket anélkül, hogy túl drámaiak lennének. A szín általában finom kiemeléseket vagy gyenge fényeket tartalmaz, hogy mélységet és dimenziót adjon a hajnak.

A hűvös barna haj a sötét hamubarnától a hidegebb csokoládé árnyalatig változhat, az egyén bőrtónusától és preferenciáitól függően.„Ez a hajszín fantasztikusan néz ki lágy hullámokkal vagy sima, egyenes stílussal, így sokoldalú és kevés karbantartást igényel.

Napcsókolta Balayage

Napcsókolta Balayage barna árnyalatok

Inkább a világosabb oldalon, kifinomult hangulattal? Hozz létre egy gyengéd, világosbarna alapot, és tegyél bele az aranyszínű kiemeléseket és a balayage-ot. Fontos emlékezni arra, hogy amikor barna hajfestékkel dolgozol, az aranyosabb vagy finomabb gesztenyeszínű balayage választása kifinomult megjelenést eredményezhet. A rendkívül könnyű világítás néha csíkos hatást eredményezhet.