2023 frizura trend 50 felett

2023 frizura trend 50 felett

2023-ban a frizuratrendek a 50 feletti nők számára is sokféle lehetőséget kínáltak, amelyek hangsúlyozták a természetes szépséget és a praktikus, könnyen kezelhető stílusokat. Íme néhány népszerű frizuratrend ebben a korcsoportban:

Rövid, réteges frizurák

Ezek a stílusok könnyedén kezelhetők és modern megjelenést kölcsönöznek. A rétegek segítenek volument adni a hajnak, és frissességet kölcsönöznek az arc keretének.

Puha, hullámos bob

A bob frizura mindig népszerű választás, és 2021-ben a hullámos verzió különösen trendi volt. Ez a stílus nőies és elegáns, ráadásul könnyen formázható.

Természetes ősz haj

Egyre több nő dönt úgy, hogy természetes színét választja, és nem festi tovább az ősz hajszálakat. Az egészséges, ápolt ősz haj igazán stílusos és magabiztos megjelenést ad.

Pixie frizura

A pixie frizura rövid, de nagyon nőies, és a különböző hosszúságú rétegek és frufruk teszik igazán egyedivé. Ez a stílus fiatalos és energikus megjelenést kölcsönöz.

Vállig érő, egyenes haj

Az egyszerű, vállig érő hajvágás is népszerű volt 2021-ben. Ez a stílus sokoldalú, mert lehet egyenes, hullámos vagy akár göndör is, és könnyen karbantartható.